Fito Rookmelders

Koop nu je Fito rookmelders bij DeRookmelders.nl en verzeker dat je voor juli 2022 een goed beveiligd huis hebt.

Fito rookmelders kopen

Ons assortiment Fito melders bestaat uit draadloze Fito rookmelders. Koppelbare rookmelders  die gemakkelijk geplaatst kunnen worden in jouw kantoorpand of woning.  Met de brandmelders van Fito ontvang je op tijd een waarschuwing als er brand ontstaat in huis of op kantoor. Vanaf 2022 is een brandmelder in elk huis verplicht. Wees deze datum voor en koop een brandmelder bij De Rookmelders.

Fito brandmelders online bestellen

Ons volledige assortiment Fito brandmelders is online te bestellen en wordt klaar voor installatie bij je thuis of bij jou op kantoor afgeleverd. Wil je Fito rookmelders zakelijk bestellen? Je kantoor of bedrijfsruimte brandveilig maken is belangrijk en tevens ook verplicht. 

Wilt u zakelijk bestellen? Neem dan contact met ons op.

De beste draadloze Fito brandmelders op batterij

Fito rookmelders op batterij hebben het voordeel dat je niet afhankelijk bent van een stroompunt en ze dus overal kan ophangen. De batterij van deze melders is gemaakt van lithium en gaat minimaal 10 jaar mee. 30 dagen voor dat de batterij leeg is zal de brandmelder een signaal afgeven zodat je ruim op tijd een nieuwe kan kopen.

Koppelbare Fito brandmelders gebruik je om een brandveilig systeem in huis te creëren. Je koppelt deze rookmelders namelijk aan andere exemplaren, zodat ze op elkaar reageren. 

koop je fito rookmelder online