Sentek Rookmelder

Koop nu je Sentek rookmelders bij DeRookmelders.nl en verzeker jezelf van een goed beveiligd huis!

Sentek rookmelders kopen

Het assortiment van Sentek bestaat uit de kleinste, draadloze rookmelder die op de markt te verkrijgen is.  Met de brandmelders van Sentek ontvang je op tijd een waarschuwing als er brand ontstaat in huis of op kantoor. Vanaf juli 2022 is een brandmelder in elk huis verplicht. Wees deze datum voor en koop brandmelders bij De Rookmelders.

Sentek brandmelders online bestellen

Ons volledige assortiment Sentek brandmelders is online te bestellen en wordt klaar voor installatie bij je thuis of bij jou op kantoor afgeleverd. Wil je Sentek rookmelders zakelijk bestellen? Je kantoor of bedrijfsruimte brandveilig maken is belangrijk en tevens ook verplicht. 

Wilt u zakelijk bestellen? Neem dan contact  met ons op

De beste draadloze Sentek brandmelders op batterij

Sentek rookmelders op batterij hebben het voordeel dat je niet afhankelijk bent van een stroompunt en ze dus overal kan ophangen. De batterij van deze melders is gemaakt van lithium en gaat minimaal 10 jaar mee. 30 dagen voor dat de batterij leeg is zal de brandmelder een signaal afgeven zodat je ruim op tijd een nieuwe kan kopen.

Koppelbare brandmelders  gebruik je om een brandveilig systeem in huis te creëren. Je koppelt deze rookmelders namelijk aan andere exemplaren, zodat ze op elkaar reageren.

koop sentek rookmelder online